• Zaterdag 14 mei was het tijd voor alweer de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen.. wat is het snel gegaan!! Om 17:45 uur verzamelde wij ons bij de Hooiberg. De vorige keer dat wij tegen DFS Arnhem hadden gespeeld eindigde deze wedstrijd in 27-19. We wisten dus van tevoren al dat we alles moesten gaan geven om deze wedstrijd te gaan winnen. Tijdens de voorbespreking hebben wij besproken dat we scherp moesten zijn op de sperren die de cirkel zou gaan zetten op onze verdediging. Voorafgaand de wedstrijd mochten eerst onze pupillen Guusje en Tess het goede voorbeeld aan ons laten zien. Zij hebben twee mooie doelpunten gemaakt! Deze wedstrijd sloten Mariska en Kyara uit dames 2 bij ons aan. Om 19:00 uur begon de wedstrijd en mochten wij laten zien wat we konden. In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Waar DFS Arnhem een doelpunt maakte, maakte wij ook een doelpunt. Er is niet echt een moment geweest in de wedstrijd waarin wij of zij de voorsprong namen. Gelijk aan het begin van de wedstrijd hadden wij al afgesproken om de speelster die de vorige wedstrijd veel van afstand doelpunten maakte vast te zetten. Hierdoor ontstonden er in de verdediging veel 1-1 situaties waarin iedereen verantwoordelijk was voor zijn eigen speelster. Door de keuze van een uitstap op de opbouwspeelster moesten wij nog scherper zijn op de sperren die gezet werden op de cirkel. Want wanneer op de cirkel een sper werd gezet, kwam of de opbouwer vrij of werd de bal weer teruggekaatst naar de cirkel. Hier wisten wij in het begin van de wedstrijd nog niet zo goed mee om te gaan. In de rust hebben wij dit dan ook besproken om deze situaties beter op te kunnen lossen. Vol met goede moed begonnen wij aan de tweede helft om de laatste competitiewedstrijd met winst af te kunnen sluiten. Het werd nog erg spannend, omdat net zoals in de eerste helft het gelijk op ging. Helaas hebben wij deze wedstrijd niet kunnen winnen, maar eindigde het in een gelijkspel van 25-25. Na de wedstrijd hebben wij onze coach Hans bedankt voor de jaren dat hij bij ons coach is geweest! Ook hebben wij onze begeleidster Miranda en fysiotherapeut Elisa bedankt voor hun inzet van het afgelopen seizoen! Tot slot hebben wij uiteraard ook onze sponsoren bedankt voor het vertrouwen in ons! Daarnaast willen wij ook onze supporters bedanken voor de aanmoedigingen zowel digitaal als in de sporthal en hopen wij volgend jaar op een beter seizoen met meer winst!💪🏻 Tot volgend jaar!

Pupillen: Guusje Durand & Tess Willemsen
    Speelster van de wedstrijd: Rianne Kappert