• De eerste punten van 2023

Afgelopen zaterdag speelden wij onze eerste competitiewedstrijd van 2023. Wij gingen met de busjes op pad naar Weerselo. Het was de wedstrijd waarin Maura haar eerste minuten in lange tijd weer speelde. Het was fijn om haar weer in het veld te zien!
    Gezien de stand zou winst er in moeten zitten maar de thuis wedstrijd hebben we verloren. Reden genoeg om scherp te starten. Met Kyara als tweede keeper op de bank vanwege een blessure van Lisa gingen we voortvarend van start. Door snelle aanvallen en goede druk komen we onze aanvallen goed afronden. Ook RSC kwam goed tot scoren, zij konden hun cirkelspeelster goed vinden, en dat resulteerde in een 11-13 ruststand.
    Niets aan de hand dus, tweede helft zo volhouden.
    Wat er in onze bidonnen tijdens de rust zat blijft ons geheim maar we vlogen in de tweede helft uit de startblokken en konden zo onze voorsprong uitbreiden naar zes punten verschil. Met nog een kwartier te spreken leek er geen vuiltje aan de lucht.... Totdat de keepster van RSC geblesseerd raakte en de verzorging daarvan enkele minuten in beslag nam. De keepster kon helaas niet verder spelen, wij wensen haar een goed herstel! Een speelster nam plaats onder de lat en daarna waren wij het meest van slag. Niets lukte meer, de ballen gingen er niet in en bij RSC hadden ze juist een boost gekregen. Ze naderden tot op één punt.
    Gelukkig herpakten we ons op tijd en zorgen er in de laatste minuten voor dat de punten mee terug naar Olst gingen. Eindstand 27-31.

Aanstaande zaterdag spelen wij thuis tegen Combinatie'64. The winning streak willen wij volhouden. Kom jij ons aanmoedigen? 💪🏼