• Zaterdagavond 20 november stond de thuiswedstrijd tegen de dames van Nieuwegein DS1 op het programma. Eindelijk konden we weer met een compleet team handballen! Helaas mocht ons publiek niet op de tribune aanwezig zijn, maar konden zij ons wel aanmoedigen via de livestream die was geregeld! Heel erg bedankt daarvoor! Hierdoor konden onze supporters de wedstrijd wel zien vanuit huis op de bank. Na een goede warming-up mochten we om 19:00 uur beginnen aan de wedstrijd. Door een goede uitstap in onze verdediging konden wij veel ballen onderscheppen en stond Nieuwegein na een aantal aanvallen al tegen een achterstand van 4-0 aan te kijken. Er zat een goede flow in ons spel en iedereen ging er vol voor, want nu moesten toch eindelijk een keer die twee punten van ons zijn?! Na deze voorsprong wist Nieuwegein ook een aantal keer onze verdediging te passeren en kwamen zij na de achterstand al weer aardig bij en ging het opeens weer gelijk op. Wij gingen de ruststand in met een score van 11-13.

    Tijdens de rust heeft Hans ons verteld dat wij terug moesten gaan naar het spel dat wij aan het begin van de eerste helft hebben laten zien. Gewoon ons eigen spelletjes spelen dus! En uiteraard moesten we niet vergeten om met plezier te blijven handballen. Met gezonde zenuwen liepen wij vanuit de kleedkamer weer het veld op, want we hadden er vertrouwen in maar de winst was nog niet binnen. Het fluitsignaal klonk en de tweede helft was begonnen. Door het zetten van goede druk en het lopen van de wissels hebben wij goede doelpunten kunnen maken en al snel was de voorsprong weer van ons. Maar ook in de tweede helft bleef de score gelijk tegen elkaar oplopen. Ook hebben wij tijdens deze wedstrijd alle penalty’s gescoord! Dit alles heeft geresulteerd in een overwinning van 29-26! Onze eerste twee punten in de competitie! Wat een fijn gevoel! Wij willen deze lijn uiteraard voortzetten!

    Onze volgende wedstrijd is op 27 november tegen WeHaVe DS1 in Weesp. Helaas is er geen publiek welkom tijdens deze wedstrijd. Mocht er een livestream aanwezig zijn zullen wij dit met jullie delen!

    Speelster van de wedstrijd: Fenna Nijland