• Slechte start kost ons de overwinning.

We hadden veel zin in de derby tegen Heeten en wisten dat we vol aan de bak moesten. Helaas waren de eerste 20 minuten niet best.. de dekking was zo lek als een mandje en in de aanval waren we ook niet scherp. Heeten was dat wel en dat resulteerde in een 10-1 achterstand. Door enkele wissels konden we ons herpakken en kregen we ook meer grip op de schutters van Heeten. Rowy speelde een dijk van een wedstrijd en legde elke bal die ze kreeg in het netje. Bianca hield de verdediging scherp en stopte een paar ballen op rij. Ook hielpen de nodige strafworpen die allemaal werden verzilverd door Moniek ons weer in het zadel waardoor we gingen rusten met een 19-15 tussenstand. Alles was nog mogelijk!!
    In de tweede helft startten we wel scherp en waren we de bovenliggende partij. Heeten kreeg meerdere tijdstraffen ( sommige dubieus) waardoor we steeds dichterbij kwamen en Heeten zelfs op twee punten naderden. Door slordigheden en rommelig balverlies stelde Heeten in de laatste tien minuten orde op zaken en won uiteindelijk verdiend met 34-29.

Aankomende zaterdag staat dé derby op het programma, namelijk tegen Broeklands DS1 in Olst om 19:00! Komen jullie supporten? Achteraf is er de gelegenheid om een drankje te drinken in de sportkantine! Tot dan! 💛💚